.
 
.  .

Over ons - Met Advies 


Netwerk

Ik ben oprichter van Met Advies. Ik ben een ervaren professional met project- en verandermanagement ervaring en maak onderdeel uit van een groot professioneel netwerk. Ik heb ervaring opgedaan in veel projecten bij opdrachtgevers in verschillende sectoren.  Ik ben uw sparring partner en bied toegevoegde waarde op iedere functie en elk project. Ik weet raad met complexe materie en ben gewend aan politieke omgevingen en reorganisatie- en kostenbesparingsprogramma’s. Ik werk verbindend en resultaatgericht.

Met mijn 20+ jaren ervaring als interim professional, heb ik opdrachten gedaan op business control, concern control, advies en project management gebied. Daarnaast heb ik binnen mijn netwerk collega's met kennis en ervaring op het gebied van Finance, Legal, HR en Inkoop en heb ik samen opdrachten gedaan binnen de profit- en non-profit sector.

In mijn netwerk werk ik met betrouwbare partners+. Partners die meer leveren, met een +. Samen met mijn partners lever ik totaaloplossingen en heb ik voor elke uitdaging een antwoord. 

Ik spreek u snel!


Peter Met


Futurizinginance, #Futureinfinance, #control, #Businesscontroller, #businesscontrol, #advies, #financieeladvies, #adviesopmaat, #FuturizingHR, #futurizingLegal, #FuturizingRecht, #Futurizing, #Nextlevel, #projectleider, #partnerinfinance, Controller, business partner, business controller, projectmanager Finance, projectleider Finance, #FuturizingFinance, #FuturizingLegal, #FuturizingHR, Strategisch adviseur, codriving the business, #codrivingthebusiness, Financieel adviseur, Financieel interim professional, Financieel consultant, #Consultancy, #Legalpartner, #HRpartner, RPA, Data analytics, #Futureproof, #Futureproofscan

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn