.
 
.  .

Diensten Met Advies 


  • Advies
Neem contact met mij op


Future in Finance

De wereld verandert snel. Waaronder die voor de finance professional. Door technologische ontwikkelingen als Robotics en Data-Analytics, maar ook door veranderende competenties waarover een Financial moet beschikken. De business verwacht van de Financial steeds meer en sneller antwoorden op hun vragen. Om accuraat met deze veranderingen om te kunnen gaan, adviseer ik directie en voer ik Finance transformaties binnen bedrijven uit.

Hoe bepaal je de visie van Finance en hoe stel je je prioriteiten, hoe ben je Futureproof? Met opdrachtgevers onderzoek ik samen de benodigde transformatie. Hiervoor gebruik ik in samenwerking een scan waarmee we uw organisatie beoordelen en vergelijken met de markt. Met de uitkomsten kan ik samen met u een plan opstellen en deze uitvoeren. Ik help graag in de te maken keuzes!

#FuturizingFinance

 


Future in Legal, Future in Purchasing en HR 

De wereld verandert snel. Ook die voor legal -, SCM&P en HR professional. Binnen deze vakgebieden vinden transformaties (versneld) plaats. Heeft u moeite met de prioriteiten en het maken van de juiste keuzes? Samen met de juiste partner onderzoek ik welke keuzes gemaakt moeten worden en zet deze om in een actieplan. Indien gewenst, voeren we de acties daarna direct voor u uit.

#FuturizingLegal

#FuturizingSCMP

# FuturizingHR  • Interim 

Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig op het gebied van Finance, Control, Legal, HR of Inkoop? Voor elke functie, ad interim of een project, hebben we een passende kandidaat. Heeft u een implementatie, ook daarvoor hebben we altijd een passende oplossing.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn